Linde

kindercoach en kinderyoga docent
DIT BEN IK:

Mijn naam is Linde. Ik ben kindercoach en kinderyoga juf in mijn praktijk in Assen. Samen met mijn man en 2 dochters (waarvan 1 op de basisschool en 1 op de middelbare), woon ik aan de rand van de wijk Kloosterveen. Vanuit ons huis en mijn praktijk hebben we prachtig uitzicht over de weilanden en de bomen. Ik hou van tuinieren, yoga, dansen, wandelen, gezelligheid en creatief bezig zijn.

 
MIJN ERVARING:

Mijn hart ligt bij kinderen. Al meer dan 20 jaar werk ik met ze. Lange tijd heb ik als logopedist en communicatiedeskundige in het speciaal onderwijs gewerkt. Tevens een tijdje als ambulant begeleider. Ik heb onder meer kinderen met een verstandelijke beperking en autisme, ADHD en slechthorendheid/doofheid begeleid.

Op een gegeven moment ontstond het verlangen om op een andere manier kinderen en ouders te begeleiden. Ik wilde hen graag laten genieten van het kind-zijn en het ouderschap. Ik heb de TORI Kindercoachopleiding gevolgd, inclusief het verdiepingsjaar. In aanvulling hierop heb ik diverse cursussen, workshops en webinars gevolgd, waaronder Individuele Opvoedopstellingen, Echtscheiding en samengestelde gezinnen en De geboorte als spiegel. Maar de meeste inzichten heb ik gekregen door mijn eigen kinderen en de honderden kinderen die ik al heb mogen begeleiden.

Tevens heb ik een kinderyoga docentenopleiding gevolgd bij Yoga-, massage- en trainingscentrum de Weideblik. Vanaf mijn vijftiende doe ik aan yoga. Het geeft me rust, helpt me te aarden en houdt me soepel. Zo leuk om nu zelf yogales te geven aan kinderen en te merken hoe ze er van genieten!

Ik ben in 2014 mijn praktijk gestart als één van de eerste kindercoaches in Assen en omgeving. Mijn brede ervaring, kennis, intuïtie en creativiteit zet ik met veel plezier in bij het begeleiden van kinderen en ouders in Kinderpraktijk Vlinder.

 
 
 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

 
 
 
 
 
 
 

kindercoach Assen ~ kindercoaching ~ coach volwassenen ~ hoogsensitief ~ hsp ~ gevoelig ~ zelfvertrouwen ~ faalangst ~ boosheid ~ verdriet ~ angst ~ slaapproblemen ~ vol hoofd ~ scheiding ~ puberteit ~ opvoeding ~ ontspannen ~ opvoedopstellingen ~ kinderyoga ~ tieneryoga ~ yogaworkshops ~ zelfvertrouwentraining