Linde

kindercoach en kinderyoga docent
DIT BEN IK:

Mijn naam is Linde. Ik ben kindercoach en kinderyoga juf in Assen. Samen met mijn man en 2 dochters (waarvan 1 op de basisschool en 1 op de middelbare), woon ik aan de rand van de wijk Kloosterveen. Vanuit ons huis en mijn praktijk hebben we prachtig uitzicht over de weilanden en de bomen.

Ik hou van tuinieren, wandelen, dansen, gezelligheid en creatief bezig zijn. Mijn grootste hobby is yoga, wat ik al vanaf mijn vijftiende doe. Het geeft me rust en houdt me soepel. Zo leuk om nu zelf yogales te geven aan kinderen en te merken hoe ze er van genieten!

 
MIJN ERVARING:

Mijn hart ligt bij kinderen. Al bijna 25 jaar werk ik met ze. Lange tijd heb ik als logopedist en communicatiedeskundige in het speciaal onderwijs gewerkt. Tevens een tijdje als ambulant begeleider. Zo heb ik onder meer kinderen met een
verstandelijke beperking, autisme en slechthorendheid/
doofheid begeleid.

Op een gegeven moment ontstond het verlangen om op een andere manier kinderen en ouders te begeleiden. Ik wilde hen graag laten genieten van het kind-zijn en het ouderschap. Ik besloot een kindercoachopleiding en daarnaast een yoga opleiding te gaan doen. Vervolgens heb ik in 2014 mijn praktijk gestart, als één van de eerste kindercoaches in Assen en omgeving. Nog steeds blijf ik mijn kennis uitbreiden.

Opleidingen:
– TORI Kindercoachopleiding, inclusief het verdiepingsjaar.
– Kinderyoga docentenopleiding van Yoga-, massage- en trainingscentrum de Weideblik

Cursussen:
– Individuele Opvoedopstellingen
– Echtscheiding en samengestelde gezinnen
– De geboorte als spiegel

Workshops en webinars:
– Kindertekeningen
– Geboortepatronen
– Hoogsensitiviteit
– Hoogbegaafdheid
– Emoties
– Pubers

De meeste inzichten heb ik gekregen door onze eigen kinderen (hoogsensitief en hoogbegaafd) en de honderden kinderen die ik al heb mogen begeleiden.

Mijn brede ervaring, kennis, intuïtie en creativiteit zet ik met veel plezier in bij het begeleiden van kinderen en ouders in Kinderpraktijk Vlinder.

Tevens heb ik een samenwerking met Familia Forte. Zo kan ik kinderen begeleiden uit gezinnen met complexe problematiek, waaronder ingewikkelde scheidingssituaties.
 
 
 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

 
 
 
 
 
 
 

kindercoach Assen ~ kindercoaching ~ coach volwassenen ~ hoogsensitief ~ hsp ~ gevoelig ~ zelfvertrouwen ~ faalangst ~ boosheid ~ verdriet ~ angst ~ slaapproblemen ~ vol hoofd ~ scheiding ~ puberteit ~ opvoeding ~ hoogbegaafd ~ opvoedopstellingen ~ kinderyoga ~ tieneryoga ~ yogaworkshops ~ zelfvertrouwentraining