Linde

kindercoach en kinderyoga docent

 

 

Ik ben Linde

 

Mijn naam is Linde. Ik ben kindercoach en kinderyoga docent in Assen. Samen met mijn man en 2 dochters (waarvan 1 op de basisschool en 1 op de middelbare), woon ik aan de rand van de wijk Kloosterveen. Vanuit ons huis en mijn praktijk hebben we prachtig uitzicht over de weilanden.

Ik hou van tuinieren, wandelen, dansen, gezelligheid en creatief bezig zijn. Mijn grootste hobby is yoga, wat ik al vanaf mijn vijftiende doe. Het geeft me rust en houdt me soepel. Heerlijk om nu zelf yogales te geven aan kinderen en te merken hoe ze er van genieten!
 
 
 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

 
 
 

Mijn ervaring

 

Mijn hart ligt bij kinderen. Al 25 jaar werk ik met ze. Lange tijd heb ik als logopedist en communicatie deskundige in het speciaal onderwijs gewerkt. Tevens een tijdje als ambulant begeleider. Zo heb ik onder meer kinderen met een verstandelijke beperking, autisme en slechthorendheid/doofheid begeleid.

Op een gegeven moment ontstond het verlangen om op een andere manier kinderen en ouders te begeleiden. Ik wilde hen graag laten genieten van het kind-zijn en het ouderschap. Daarom besloot ik een kindercoachopleiding en daarnaast een yoga opleiding te gaan doen. Vervolgens heb ik in 2014 mijn praktijk gestart, als één van de eerste kindercoaches in Assen en omgeving. Nog steeds blijf ik mijn kennis uitbreiden.

 

Opleidingen:

– TORI Kindercoachopleiding, inclusief het verdiepingsjaar.
– Kinderyoga docentenopleiding van Yoga-, massage- en trainingscentrum de Weideblik

 

Cursussen:

– Individuele Opvoedopstellingen
– Echtscheiding en samengestelde gezinnen
– De geboorte als spiegel

 

Workshops en webinars:

– Hoogsensitiviteit
– Kindertekeningen
– Geboortepatronen
– Hoogbegaafdheid
– Systemisch werk
– Emoties
– Pubers

 

De meeste inzichten heb ik gekregen door onze eigen kinderen (hoogsensitief en hoogbegaafd) en de honderden kinderen die ik al heb mogen begeleiden.

Mijn brede ervaring, kennis, intuïtie en creativiteit zet ik met veel plezier in bij het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen in Kinderpraktijk Vlinder.

Tevens heb ik een samenwerking met Familia Forte. Zo kan ik in overleg met een psycholoog en betrokken instanties kinderen begeleiden uit gezinnen met complexe problematiek, waaronder ingewikkelde scheidingssituaties.

 

 

kindercoach Assen ~ kindercoaching ~ coach volwassenen ~ hoogsensitief ~ hsp ~ gevoelig ~ zelfvertrouwen ~ faalangst ~ boosheid ~ verdriet ~ angst ~ slaapproblemen ~ vol hoofd ~ scheiding ~ puberteit ~ opvoeding ~ hoogbegaafd ~ opvoedopstellingen ~ kinderyoga ~ tieneryoga ~ yogaworkshops ~ zelfvertrouwentraining