Linde

Linde

 
 

Mijn naam is Linde. Ik ben kindercoach en kinderyoga juf in mijn praktijk in Assen. Samen met mijn man en 2 dochters in de basisschoolleeftijd, woon ik aan de rand van de wijk Kloosterveen. Vanuit ons huis en mijn praktijk hebben we prachtig uitzicht over de weilanden en de bomen. Ik hou van tuinieren, dansen, yoga, wandelen en lezen. Ook ben ik graag creatief bezig.

Mijn hart ligt bij kinderen. Al 20 jaar werk ik met ze. Lange tijd heb ik als logopedist en communicatiedeskundige in het speciaal onderwijs gewerkt. Tevens een tijdje als ambulant begeleider. Ik begeleide onder meer kinderen met een verstandelijke beperking en autisme, ADHD, slechthorendheid of doofheid. Ik vond het mooi om te merken hoe het verbeteren van de communicatie mogelijkheden, vaak leidde tot een positieve verandering in gedrag.

Op een gegeven moment ontstond het verlangen om op een andere manier kinderen en ouders te begeleiden. Ik zag veel kinderen en ouders die niet lekker in hun vel zaten. Ik wilde hen graag laten genieten van het kind-zijn en het ouderschap. Ik heb de TORI Kindercoachopleiding gevolgd, inclusief het verdiepingsjaar. Dit is de meest complete opleiding tot kindercoach in Nederland. In aanvulling hierop heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder Individuele Opvoedopstellingen en De geboorte als spiegel. Ik vind het heel mooi om als coach een tijdje mee te lopen met een kind en zijn of haar ouders en te zien hoeveel er ten positieve verandert.

Tevens heb ik een kinderyoga docentenopleiding gevolgd bij Yoga-, massage- en trainingscentrum de Weideblik. Vanaf mijn vijftiende doe ik aan yoga. Het geeft me rust, helpt me te aarden en houdt me soepel. Zo leuk om nu zelf yogales te geven aan kinderen!

Mijn brede ervaring, kennis, intuitie en creativiteit zet ik sinds 2014 in bij het begeleiden van kinderen en ouders in Kinderpraktijk Vlinder.

 
 
 

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

 
 
 
 
 
 
 

hoogsensitief ~ onzeker ~ boos ~ verdriet ~ angst ~ onrust ~ slaapproblemen
vol hoofd ~ gevoelig ~ balans ~ zelfvertrouwen ~ creatief ~ ontspannen ~ rust