Linde

kindercoach

 

 

Ik ben Linde

 

Samen met mijn man en 2 tienerdochters, woon ik in Assen, aan de rand van de wijk Kloosterveen. Vanuit ons huis en mijn praktijk hebben we prachtig uitzicht over de weilanden. Ik werk als kindercoach, pubercoach, coach voor volwassenen, opvoedopsteller en kinderyoga docent.

Terugkijkend had ik als kind graag begeleiding willen hebben bij het omgaan met de scheiding van mijn ouders, het verdriet en de boosheid over het niet meer zien van mijn vader, mijn hooggevoeligheid en alle emoties en onzekerheid die kwamen kijken bij langdurig ziek zijn. Tegenwoordig gaat het het heel goed met mij en geniet ik van mijn leven.

Ik hou van tuinieren, wandelen, dansen, gezelligheid, spelletjes, muziek luisteren en creatief bezig zijn. Mijn grootste hobby is yoga, wat ik al vanaf mijn pubertijd doe. Nog steeds volg ik yogales. Ik vind het ook heel fijn om zelf yogalessen te geven en te merken hoe kinderen er van genieten! In mijn werk als kindercoach wisselen serieuze gesprekken en grappige oefeningen en spelletjes zich af. Wat heb ik toch een leuke baan!

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

 

Mijn ervaring

 

Mijn hart ligt bij kinderen. Al ruim 25 jaar werk ik met ze. Lange tijd heb ik als logopedist en communicatie deskundige in het speciaal onderwijs gewerkt. Tevens een tijdje als ambulant begeleider. Zo heb ik onder meer kinderen met een verstandelijke beperking, autisme en slechthorendheid/doofheid begeleid.

Op een gegeven moment ontstond het verlangen om op een andere manier kinderen en ouders te begeleiden. Ik wilde hen graag laten genieten van het kind-zijn en het ouderschap. Daarom besloot ik een kindercoach opleiding en daarnaast een kinderyoga opleiding te gaan doen. Vervolgens heb ik in 2014 mijn praktijk gestart, als één van de eerste kindercoaches in Assen en omgeving. Nog steeds blijf ik mijn kennis uitbreiden.

 

Opleidingen:

– TORI Kindercoachopleiding, inclusief het verdiepingsjaar.
– Kinderyoga docentenopleiding van Yoga-, massage- en trainingscentrum de Weideblik

 

Cursussen en trainingen:

– Individuele Opvoedopstellingen
– Echtscheiding en samengestelde gezinnen
– De geboorte als spiegel
– Coachen van ouders
– Gevoelsverkenner
– Alleengeboren tweelingen

 

Workshops en webinars:

– Hoogsensitiviteit
– Temperamentvolle kinderen
– Kindertekeningen
– Geboortepatronen
– Hoogbegaafdheid
– Systemisch werk
– Familie opstellingen
– Emoties
– Scheidingen
– Trauma
– Pubers
– Yoga
– Ademtechnieken

 

De meeste inzichten heb ik gekregen door onze eigen kinderen (hoogsensitief en hoogbegaafd) en de honderden kinderen die ik al heb mogen begeleiden.

Mijn brede ervaring, kennis, intuïtie en creativiteit zet ik met veel plezier in bij het begeleiden van kinderen, pubers en volwassenen in Kinderpraktijk Vlinder.

kindercoach Assen ~ kindercoaching ~ coach volwassenen ~ hoogsensitief ~ hsp ~ gevoelig ~ zelfvertrouwen ~ faalangst ~ boosheid ~ verdriet ~ angst ~ slaapproblemen ~ vol hoofd ~ scheiding ~ puberteit ~ opvoeding ~ hoogbegaafd ~ opvoedopstellingen ~ kinderyoga ~ tieneryoga ~ yogaworkshops ~ zelfvertrouwentraining ~ gender ~ identiteit ~ familieopstellingen ~ alleengeboren tweeling ~ pubers ~ body positivity ~ ontspanning ~ Drenthe ~ Kloosterveen ~ Assen ~ pubercoach ~ emoties ~ gedragsproblemen ~ autisme ~ adhd ~ vlinder ~ hooggevoelig ~ temperamentvol kind ~ hoogstimulatief